Punta Arenas

DSC09017

u punta arenas sva prspele z busam in pred tem sva si u natalesu spet kuple najno priljubljeno salamco (suho salamo torej) in sva jo lepo rezale na busu in zasmradile okolico. ah, nč zato, če je pa tko dobra! še drugam so se sline cedile če mene prašaš.

pol prot koncu vožne se nama je že mal trgal in sva začele poslušat ipoda in sva zbrale eno staro musko tm iz 80-ih tko da sva mele do konca nabit volumen, poslušale karma kameleon od boy george-a (ok kdo se zdej dela da ne pozna tega komada) in zravn plesale tko da sta naja dva starejša gospoda k sta nasprot naja zdela opazvala ko da sva mal prsmojene. no pol sta se še režat začela :D nimaš kej učas se ti strga na dobr komad!

punta arenas je največje mesto na obali magelanske ožine in je biu prej, predn so zgradil panamski kanal, eno najpomembnejših mest u čilu. zdej tm živi mal več kt 150.000 ljudi, zlo velik je priseljencev iz hrvaške (nej bi blo več k 50%), kar se opaz tud na imenih raznih trgovin, restavracij itd.

spale sva u hostlu kjer so tud eni delavci k delajo u ribarncah pa na ladjah in tko in smo se nekej zapletl u pogovor pol so nam pa povedal da tud morske ježke jejo tko da so jih nasledn dan prnesl za probat. zgledajo kokr eni jezički pa tud take podobne barve so. jes pa en anglež chris sva jih spekla in morm rečt da jih ne bi prou posebej priporočala. drugač je biu hostlčk prou tak fletn, ful toplo notr, zunej itak vleku vetr spet sto na uro, tko da smo se notr pogrel lepo. u kuhn so mel eno staro peč k gor kuhaš in una vratca spodej k notr kej pečeš so bla odlomlena tko da si mogu gor naslont eno palco da se niso premaknila. in pol je petra nekej kuhala in gre mem te palce in ji una 50-kilska vrata na pauc od noge padejo! fak! tko da hvala bogu da ni cajt za japanke ker je ceu noht črn.

slike

Advertisements

0 Responses to “Punta Arenas”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s




Calendar

August 2009
M T W T F S S
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Currently:

at home
Advertisements

%d bloggers like this: